Počet položek: 0 0,- CZK
Krasnesvicky.cz
Sháníte originální dárky jsou jen u nás.

Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.

Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.

kliknutím zvětšíte
Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.
Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.
ks

Cena : 750 000,- CZK
Dostupnost:90 dní
Sklad:100 ks
poznamka_u_zbozi: Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.
EAN: Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.

Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.

Vhodný pro podníkaní jelikož stavební naklady a nasledné vyhody se vrati i během prvniho roku podnikani, restaurace, streed food, obchod, dílna, garáž, chaty.

 

Neomezený počet tvaru a kombinaci:

Rychla stavba , bez zaklady, do 5*5*5m bez stavebniho povolení, možnost manipulace i po stavbě:

 

Materiál:

Grafitová polystyrenová deska: celým názvem grafitová tvarovaná polystyrenová pěna (běžně známá jako "černá pěna" nebo "blackboard", označovaná jako SEPS), je široce používána v systémech zateplování budov a vnějších stěn; Spalovací výkon grafitové polystyrenové desky: až do stupně B1 (zpomalovač hoření); Nejen retardér hoření používaný pro běžnou polystyrénovou desku protipožární ochrany (těkavý v případě vysoké teploty), ale také infračervené reflektory smíchané v surovinách činí protipožární výkon silnější, stabilnější a spolehlivější. Grafitová polystyrenová deska je nejnovější generace tepelně izolačního materiálu rafinovaného dováženými surovinami BASF a pokročilejší technologií zpracování, která výrazně zlepšuje tepelně izolační vlastnosti materiálu a je vhodná pro nízkoenergetické budovy s vysokými standardy úspory energie.
 
Vlastnosti produktu: Izolační deska SEPs má nejen všechny vlastnosti běžné izolační desky, ale má také následující vlastnosti:
 
 
1. Požární odolnost dosahuje třídy B1 typu zpomalujícího hoření: spalovací výkon izolační desky SEPs plně dosahuje třídy B1 a má dobrou požární odolnost.
 
2. Silnější tepelně izolační schopnost:
Izolační deska SEPs je výrobek dále zušlechtěný chemickou metodou klasického tepelně izolačního materiálu pěnového polystyrenu s tepelnou vodivostí ≤ 0,032. Jeho tepelně izolační schopnost je o 30 % vyšší než u běžného EPS, což pomáhá zlepšit energetickou účinnost a snížit emise oxidu uhličitého.
 
3. Stejný efekt a nižší náklady: vynikající tepelně izolační schopnost izolačních desek SEPs je zvláště zřejmá při nízké hustotě. Šetří více nákladů než použití konvenční EPS izolační desky. Má vysoký nákladový výkon. Když je efekt stejný, může ušetřit náklady ve srovnání s jinými ohnivzdornými vnějšími izolačními systémy. Jednoduchá konstrukce a dobrá celistvost systému: konstrukční metoda vnějšího izolačního systému grafitových polystyrénových desek je v souladu se systémem vnějšího zateplení vnější stěny s tenkou omítkou EPS, který má vysokou celistvost a životnost systému. Výkonové charakteristiky: zdánlivá hustota: 28 ~ 35 kg / M ³, Tepelná vodivost: ≤ 0,032; Spalovací výkon: Třída B1
 
 
 
 
V ceně vždy je pouze domek a jeho montaž, s okny a dveří.
 
Samozřejmě jsme schopní na požadavek připravýt podklad, udělat fasadu, interier, kupelnu i zachody.

Potřebujete poradit ? Mobilní levné domy, chaty, dílný, obchody, garáže, haly.

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace